Loes Leeman is bedenker van het populaire televisieprogramma Vermist, dat van 1995 tot 2015 werd uitgezonden bij AVROTROS en wekelijks tussen de één en de twee miljoen kijkers trok. Als eindredacteur van het programma behandelde Leeman in twintig jaar meer dan 35.000 zaken en hield intensief contact met de achterblijvers.

Nu is er het boek, Vermist, waarin Leeman twintig spraakmakende en aangrijpende vermissingszaken bijeenbrengt. De zaken zijn waargebeurd, al dan niet opgelost, en zijn soms bizar (opgegeten door een krokodil of ontvoerd door een UFO) , dan weer ontroerend, verontrustend of huiveringwekkend.

Een aantal van deze zaken kwam eerder aan bod in het tv-programma. Ze zijn voor dit boek uitgebreid met nieuwe informatie. Daarnaast komen vermissingsverhalen aan de orde die nooit eerder in de publiciteit kwamen.
Jaap Jongbloed, jarenlang als presentator het gezicht van het programma, schreef het voorwoord.

  • Met een voorwoord van Jaap Jongbloed.
  • Geschreven door de bedenker en eindredacteur van het programma Vermist.

Vermist is een uitgave van Ambo|Anthos uitgevers: ISBN 978 90 263 4726 9, paperback, ca. 256 blz., ca. € 20,- – ISBN 978 90 263 4727 6, e-book, € 9,99

Het boek Vermist komt uit op 26 februari 2019. Je kunt het boek nu al reserveren via Bol.com:

One Response to Vermist – Twintig spraakmakende vermissingen
  1. Schande dat het programma gestopt is. Er zijn vele achterblijvers die nu hopeloos alleen staan in hun zoektocht of het zelfs opgeven. Dankzij TROS Vermist heb ik mijn moeder die al 55 jaar vermist was gevonden, helaas was ze al overleden ..
    Ik begrijp de grote jongens bij de omroepen niet, dat ze dit voorgoed laten verdwijnen, in en in triest. Maak een uurtje vrij voor de achterblijvers om hun vermiste te zoeken, is een klein gebaar naar de achterblijvers !!


[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *