Word je ook Vriend van ZoekJeMee?

Stichting ZoekJeMee is in mei 2013 opgericht naar aanleiding van een spontaan initiatief tijdens de vermissing van de broertjes Julian en Ruben uit Zeist met als doel het politiewerk te ondersteunen en de berichtgeving over de vermissing te stroomlijnen.
Het initiatief werd zeer gewaardeerd. Zowel op Twitter als op Facebook meldden zich duizenden volgers aan. Het was voor Stichting ZoekJeMee aanleiding om ook na de trieste afloop van deze vermissing haar werk voort te zetten.
We zijn inmiddels ruim vijf jaar verder en ZoekJeMee is uitgegroeid tot een professioneel werkende organisatie met bijna 35.000 volgers op Facebook en tegen de 17.000 volgers op Twitter. Sinds kort zijn we ook actief op Instagram en ook daar neemt het aantal volgers gestaag toe.

Het werk van ZoekJeMee

Stichting ZoekJeMee publiceert vermissingen en terechtmeldingen op Facebook, Twitter en Instagram, monitort de reacties op de berichten, houdt logboeken en dossiers bij, onderhoudt contact met de politie en biedt – indien gewenst – steun aan achterblijvers. Dit alles wordt gedaan door een kleine groep toegewijde vrijwilligers.

Vrienden van ZoekJeMee

ZoekJeMee heeft, afgezien van enkele incidentele giften, geen inkomsten. Om ons werk goed te kunnen doen, moeten er echter wel kosten worden gemaakt. Denk aan telefoonkosten, reiskosten, literatuur als het Handboek Vermiste Personen, onderhoud website, handige applicaties, etc.

Daarom willen wij jullie vragen om lid te worden van Vrienden van ZoekJeMee en ons op deze manier financieel te steunen zodat wij ons werk op een verantwoorde wijze kunnen blijven doen.
Je kunt Vriend van ZoekJeMee worden voor 10 euro per jaar (als je er meer voor over hebt, is dat natuurlijk zeer welkom). Je krijgt van ons dan een Vriendenpas.

Help ons helpen en sluit je aan bij de Vrienden van ZoekJeMee!

Ja ik word Vriend van ZoekJeMee!