Vermist Stefan Schinkel (42 jaar) vanuit Nerja (Spanje) sinds 1 april 2019.

Stefan komt uit Oost-Souburg en heeft jarenlang verbleven in Spanje, zijn laatste vermoedelijke verblijfplaats is Nerja (Spanje). Stefan is een blanke man, 42 jaar oud, 1.83 m lang, heeft een tenger/mager postuur, een onverzorgd uiterlijk, heeft half lang donkerblond rasta haar, een donkerblonde baard, blauwe ogen, heeft schoenmaat 45 en heeft een tatoeage van 10 bij 10 cm groot op linker of rechter schouder. De vorm van de tatoeage is onbekend. Wat Stefan aan heeft is tevens onbekend.

Gegevens
Roepnaam: Stefan
Naam: Stefan Schinkel
Geboortedatum: 20-07-1977
Huidige leeftijd: 42
Lengte: 183 cm
Haarkleur: donkerblond
Oogkleur: Blauw
Geslacht: Man

Heb je tips over deze vermissing? Bel 0800-6070 of geef je tip door via ons tipformulier.

2 Responses to Vermist – Stefan Schinkel (42 jaar) vanuit Nerja (Spanje)
  1. Beste,
    Ik ben een Nederlandse vrouw die momenteel in Spanje woont, mocht ik kunnen helpen, dingen natrekken, zelf dingen uitzoeken, dan werk ik daar graag aan mee, er is niets zo erg dan een geliefde persoon te moeten missen, en zou daar graag een bijdrage aan willen geven. Aangezien ik regelmatig zie dat mensen vermoedelijk naar Spanje zijn vertrokken, dacht ik dat ik van hieruit ook mijn sterntje zou kunnen bijdragen als vrijwilliger, ik heb gewoon ook een Nederlands telefoonnummer zo kunnen kosten bespaard worden, dat vind ik ook belangrijk, kosten besparen om meer belangrijk werk voor families en vrienden van vermisten te doen. Een aantal jaren gelden ben ik een paar maanden oor Spanje gaan rijden enorme viel mij wel
    Op dat Spanje een land is waar mensen graag natie gaan om te verdwijnen
    Mocht u vragen hebben mag u altijd contact opnemen
    Met vriendelijke groet, Wilhelmina


[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *