Chocoladeletters of oliebollen online bestellen en daarmee een goed doel zoals ZoekJeMee steunen? Ja!

Lekker en Goed – Hoe werkt het?

Lekker en Goed oliebollen onlineLekker en Goed is een webshop gestart met chocoladeletters en oliebollen. Chocoladeletters met UTZ keurmerk en vers gebakken oliebollen van de banketbakker. De oliebollen worden geleverd met schaal, poedersuiker en servetten.
Van elke bestelling gaat een deel naar een goed doel en dat goede doel kies je zelf. Of de ontvanger van de producten, in het geval je voor iemand anders bestelt.

Origineel Sinterklaas cadeau?

Mocht je nog een leuk origineel Sinterklaas cadeau zoeken dan is dit je kans: de Goede Doelen Letter van Lekker en Goed. Een mooie letter die is verpakt in een speciaal doosje met daarop een responscode. De ontvanger van de letter(s) gaat met deze code(s) naar de goede doelen pagina en kiest het goede doel waaraan gedoneerd mag worden. Elke responscode van een chocoladeletter vertegenwoordigt € 1,- dus met elke verzilverde code komt € 1,- terecht bij het gekozen goede doel.

Oliebollen online bestellen?

Ook dat kan: je kunt al oliebollen online bestellen voor Oudjaar of je nieuwjaarsreceptie. De Goede Doelen Bol wordt bezorgd met schaal, Van Gils poedersuiker en servetten. En komt bezorging op locatie niet uit? Dan kun je je zending afhalen bij een afhaallocatie in je regio.
Ook de oliebollen worden geleverd met een responscode. Elke 10 oliebollen vertegenwoordigen een donatiewaarde van € 2,- dat toekomt aan een goed doel. Dus als je bv 30 oliebollen bestelt, dan doneer je met de bijbehorende responscode € 6,- aan je zelf geselecteerde goede doel.

Steun ZoekJeMee!

Uiteraard ontbreekt ZoekJeMee niet op de goede doelen pagina van Lekker en Goed. Dus….: ga je chocoladeletters of oliebollen bestellen? Gebruik je responscode om Stichting ZoekMeMee te steunen. Doe je ook mee? Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *