Artikel over ZoekJeMee in Politie in Beeld

In de zomerspecial 2019 van Politie in beeld die onlangs is uitgekomen is een artikel over Stichting ZoekJeMee gepubliceerd. In dit artikel een beknopte beschrijving van de achtergrond van ZoekJeMee, wat we precies doen en hoe we te werk gaan.

Klik om het artikel (PDF) te lezen: Politie in Beeld Stichting ZoekJeMee.

Welke waarde heeft ons werk voor achterblijvers?

Naast de algemene informatie over ons mooie werk is in deze zomerspecial van Politie in beeld ook een item gevoegd over een vermissing die we begin 2019 hebben opgepakt. De familie van Connor, de vermiste man uit Noord-Ierland die al drie jaar in Amsterdam woonde en werkte, meldde zich bij ons met de vraag of we aandacht wilden besteden aan de vermissing van hun dierbare.

Details over deze vermissing en hoe we de familie hulp hebben geboden lees je in Politie in Beeld – Vermissing Connor (PDF)

De brief die de zus van Connor ons later stuurde, nadat Connor overleden was gevonden in Amsterdam, lees je in Politie in Beeld – Brief familie (PDF)

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen over ZoekJeMee of over de inhoud van de publicatie? Neem contact met ons op.

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *