Ervaring van Maud met ZoekJeMee

Hallo, mijn naam is Maud (18) en mijn vader is tien weken vermist geweest.

Na zeven weken hebben we contact gezocht met ZoekJeMee, want ik liep in mijn zoektocht helemaal vast en ik wist niet meer wat ik nog kon doen.
Ik kreeg enorm snel bericht van het team van ZoekJeMee, dat ze me konden helpen en heb in een persoonlijk gesprek kunnen vertellen waar ik hulp bij nodig had. Die avond was ik zo opgelucht; eindelijk iemand die me kon helpen!

Dezelfde dag is er direct van alles in gang gezet. Ik kreeg niet alleen enorm veel hulp, maar ook steun van ZoekJeMee en dat heeft me heel goed gedaan! Het idee dat mensen bezig zijn en je helpen is enorm fijn, want alleen kan je het niet.

Ik vond het in het begin heel lastig, want ik had het zeven weken zo goed als alleen moeten doen. Nu namen mensen het over, maar al snel merkte ik dat ik dat wel neer kon leggen bij de mensen van ZoekJeMee en vertrouwde het hen toe. Ik merkte hoeveel ze deden voor me. Er werd niet alleen direct contact opgenomen als ze informatie hadden maar ook om te vragen hoe het met me ging, en dat was zo fijn!!

Dankjewel ZoekJeMee , zonder jullie had ik het niet volgehouden zo lang !!!