In het werk dat we binnen Stichting ZoekJeMee doen voor vermisten en de achterblijvers, willen we een professionele organisatie zijn. Het is daarom voor ons van grote waarde om te kunnen leunen op de kennis en ervaring van specialisten, die ons bij het werk vanuit hun vakgebied kunnen adviseren. Daarom hebben we een speciaal adviseur gevraagd zitting te nemen in de Raad van Advies. De professionele inbreng vanuit deze Raad zal voor onze stichting van grote waarde zijn.

De Raad van Advies bestaat uit experts, werkzaam bij de overheid en met ruime ervaring in het werkveld. We stellen hen graag kort aan je voor:

Carlo Schippers is hoofdinspecteur en gedragskundige. Ook Carlo heeft jarenlange ervaring binnen de politie. Zijn ervaring en expertise zijn en blijven van grote waarde voor ons werk.

De Raad van Advies kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen bij onze werkzaamheden. Het is de bedoeling dat de Raad van Advies vier keer per jaar bijeenkomt om samen met ons het beleid door te spreken.
De functie is onbetaald en wordt dus door de leden van de Raad vrijwillig verricht.

One Response to ZoekJeMee heeft een Raad van Advies
  1. Wederom een grote stap naar een uitgebalanceerde en adequate organisatie. Super!


[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.