Arjen Kamphuis is op 8 augustus 2018 naar Noorwegen vertrokken voor een vakantie. Hij had in Nederland hiking spullen gekocht. Arjen zou tot 22 augustus op vakantie gaan.

Op 29 augustus 2018 heeft zijn werkgever hem als vermist opgegeven. Uit onderzoek blijkt dat de telefoon van Arjen op 30 augustus 2018 nog aan is gegaan voor 20 minuten in Noorwegen. Hierna zijn de simkaarten verwijderd en is er een Duitse simkaart in zijn toestel geplaatst. Van dit nummer gaan de collega’s in Noorwegen nog een historie aanvragen. Op het moment van aanzetten was dit in de omgeving van Vikesa Noorwegen.

Op 3 september 2018 is er een getuige geweest die hem in Denemarken heeft gezien. Er loopt derhalve nu ook een onderzoek in Denemarken via bureau Sirene.

Op 5 september 2018 heeft de politie te horen gekregen dat Arjen in Nederland ook een opvouwbare kayak gekocht heeft voor zijn vakantie. Volgens de verkoper wilde hij bij de fjorden van Noorwegen gaan kayakken. Dit is op 5 september nog uitgezet bij de politie in Noorwegen.

Arjen Kamphuis is brildragend, heeft blond / rossig haar tot aan de schouders, met krullen. Hij heeft een normaal postuur, mogelijk donkere hiking kleding.

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je ook doorgeven via ons tipformulier (eventueel anoniem) of telefonisch: 085‐0606225.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *