22 nov 2019
22 november 2019

Vacature vrijwilliger social media

0 reacties

Wij zoeken een vrijwilliger social media ter versterking van ons team!

Wat doet ZoekJeMee?

Stichting ZoekJeMee deelt vermissingen van personen (minderjarigen en volwassenen) die via verschillende kanalen binnenkomen. Hiermee helpen we vermiste personen (sneller) terug te vinden. Dit doen we op Facebook, Twitter, Instagram en zoekjemee.nl. Wij monitoren de reacties die op onze berichten geplaatst worden, geven antwoord op vragen van onze volgers en vangen tips op. Een deel van de vrijwilligers heeft ook contact met achterblijvers over lopende vermissingszaken. Verder onderhouden we contact met de politie over vermissingen.

Wat verwachten wij van jou?

Uiteraard dat je affiniteit hebt met vermissingen en dat je ervaring hebt met social media. Maar ook dat je de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst. Je bent één of meer dagdelen (bij voorkeur doordeweeks overdag) beschikbaar en werkt vanuit huis. Je bepaalt zelf wekelijks vooraf welk(e) dagdeel cq dagdelen je jezelf beschikbaar stelt.

Dit werk is bij uitstek geschikt voor mensen die gepensioneerd zijn, geen werk hebben, (gedeeltelijk) afgekeurd zijn of een parttime baan hebben, en die een deel van de vrije tijd willen besteden aan werkzaamheden die een maatschappelijke bijdrage leveren.

Om een beeld te krijgen wat we doen, hoe we te werk gaan en hoe belangrijk ons werk is voor achterblijvers vind je in dit recente artikel:

Artikel over ZoekJeMee in Politie in beeld

Wat bieden wij jou?

Een warm welkom in ons team dat momenteel bestaat uit zes vrijwilligers. Omdat onze vrijwilligers woonachtig zijn in verschillende delen van het land en vanuit huis werken, maken wij voor overleg gebruik van een groepsapp. Ook komen we enkele keren per jaar bij elkaar op een centraal gelegen locatie. Vanzelfsprekend word je in de beginperiode door ons team begeleid.

Interesse?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en recente cv naar: bestuur@zoekjemee.com

Heb je nog vragen? Bel ons op 085-0606225 of stuur een PM op Facebook of DM op Twitter. We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00u tot 22:30u.