Achtergrond Stichting ZoekJeMee

Stichting ZoekJeMee is opgericht naar aanleiding van een spontaan initiatief tijdens de vermissing van de vermiste broertjes Julian & Ruben uit Zeist (mei 2013). Vanuit een Twitter-account werd een groot publiek bereikt (ca. 12.000 volgers) dat, naast real-time informatie, oproepen kreeg waar hulp van burgers nodig bleek. Dit particuliere initiatief werd door het publiek en de overheid gewaardeerd en bleek in een belangrijke behoefte te voorzien. Na de vermissing van de twee broertjes bleek er behoefte te bestaan om ons werk uit te breiden. Nu geven wij afhankelijk van een hulpvraag van de familie informatie aan een breed publiek en ondersteunen op breder vlak. Hierbij werken wij nauw samen met verschillende andere (maatschappelijke) organisaties.

Ten behoeve van uitbreiding van ons team zoeken wij op dit moment een

Vrijwilliger social media activiteiten (parttime)

De Vrijwilliger social media plaatst vermissingen op onze social media kanalen (Twitter, Facebook en Instagram), verwerkt terechtmeldingen en draagt zorg voor de monitoring van reacties, beantwoordt vragen van volgers en helpt waar nodig andere vrijwilligers bij allerhande zaken. De werktijden zijn volgens rooster volgens beschikbaarheid op (het liefst) vaste dagen en tijden. Hier horen ook avond- en weekenduren bij.

De geschikte kandidaat:
– is betrouwbaar;
– beschikt over een goede taalvaardigheid;
– heeft een flexibele instelling;
– heeft mensenkennis;
– is stressbestendig en tactvol;
– kan goed in teamverband op afstand werken;
– heeft affiniteit met vermissing van personen.

Wil je solliciteren naar deze functie? Mail dan je motivatie naar vermissingen@zoekjemee.nl. Als we jou in de geschikte kandidaat herkennen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Share

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *