Vandaag besteedde Hart van Nederland aandacht aan twee langdurige vermissingen: Arjen Kamphuis (47) die sinds 29 augustus 2018 wordt vermist vanuit Noorwegen, en Loes Veenendaal die sinds 2 september 2018 wordt vermist vanuit Enschede.

Het item over de vermissing van Arjen Kamphuis is te bekijken op de website van Hart van Nederland.

Vandaag werd er na een anonieme tip opnieuw naar Loes Veenendaal gezocht, dit keer In Natuurgebied Het Witte Veen bij Buurse en in recreatiegebied Het Rutbeek bij Enschede. Voor zover ons nu bekend zijn geen sporen gevonden van de vermiste Loes.

De families van langdurig vermisten leven voortdurend tussen hoop en vrees: Zolang er geen duidelijkheid is over het lot van hun dierbare blijven zij in onzekerheid achter. Per jaar raken zo’n 40.000 personen (volwassenen en kinderen) vermist en op dit moment zijn 1.500 personen langdurig vermist.

Petra Blankwaard, voorzitter van ZoekJeMee, sprak in Hart van Nederland over de problemen waar achterblijvers van langdurig vermisten tegenaan lopen. Dat gaat niet alleen om emotionele maar ook om praktische problemen. Kijk het item hier terug:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *