Frederik Pallesen (25)

Vermist uit Aalsmeer: Frederik Pallesen

Vermist uit: Aalsmeer
Vermist sinds: 15-01-2019
Volledige naam: Frederik Nicolaj Boe Pallesen
Roepnaam: Frederik / Deen
Geslacht: Man
Geboortedatum: 03-04-1993
Leeftijd: 25 jaar
Lengte: 1.75m
Haar: Rood/blond, kort
Ogen: Blauw
Overige uiterlijke bijzonderheden: 2 tatoeages op zijn linkerarm

Frederik heeft zijn woonadres in Aalsmeer te voet verlaten en is sindsdien spoorloos. Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen om zijn welzijn. Hij had zeer goed contact met zijn ouders maar dit contact is van het ene op het andere moment verbroken en dat is voor Frederik zeer ongewoon.

De recherche in Amsterdam heeft deze vermissing in onderzoek en heeft dringend behoefte aan aanknopingspunten om verder te komen in het onderzoek. We doen dan ook een beroep op onze volgers: hoe groter het bereik van deze vermissing hoe beter. Er moeten mensen zijn die meer weten of hem gezien hebben die bewuste dinsdag of daarna.

Op 16 januari 2019 had Frederik een afspraak met iemand maar daar is hij niet verschenen.

Zijn ouders laten weten dat Frederik lopend moet zijn vertrokken (mogelijk is hij in Aalsmeer bij iemand in de auto gestapt) en dat hij geen pinpas en OV-kaart bij zich heeft. Zijn telefoon is in de loop van de dag dat hij vermist raakte uitgevallen of uitgeschakeld. Hij heeft geen berichten meer geplaatst op social media en niemand van de familie en vrienden heeft meer iets van hem vernomen. Ook is geen geld meer van zijn rekening opgenomen.

Er zijn diverse zoekacties geweest in regio’s waar Frederik bekend is maar die hebben niets opgeleverd. In de omgeving waar hij woont is buurtonderzoek gedaan door zowel de familie als de politie maar ook daar is niets uitgekomen.

Frederik is 1.75m lang, heeft kort rood/blond haar en blauwe ogen. Hij heeft twee grote tatoeages op zijn linkerarm. Hij droeg op de dag van zijn verdwijning een groene parka, een groene joggingbroek en een lichtbruine muts. Hij draagt vaak een petje of muts.

Wie heeft Frederik op of na dinsdag 15 januari 2019 nog gezien of weet waar hij nu verblijft?

Heb je informatie over deze vermissing, heb je Frederik gezien of weet je waar hij nu is? Neem dan contact op met de recherche Amsterdam via 0900-8844.

Je kunt tips ook doorgeven (eventueel anoniem) via ons tipformulier.