Corné Meskers (47)

Vermist uit Malang (Filipijnen): Corné Meskers

Vermist uit: Malang (de Filipijnen)
Vermist sinds: 04-03-2016
Volledige naam: Corné Meskers
Roepnaam: Corné
Geslacht: Man
Geboortedatum: 02-05-1969
Leeftijd: 47 jaar
Lengte: 1.70
Haar: Kort grijs/zwart
Ogen: Bruin/groen

De 47-jarige Corné Meskers raakte twee maanden geleden onder alarmerende omstandigheden vermist vanuit zijn woonplaats Magalang op de Filipijnen, zo’n honderd kilometer verwijderd van de hoofdstad Manilla.
Daar runde Meskers sinds jaren een animeerbar. Ook dreef hij er een lucratieve exporthandel in decoratieve voorwerpen voor huis en tuin. Zijn zakenpartner Hans van de Siepkamp (59) werd in 2011 al doodgeschoten in diens Filipijnse appartement aangetroffen. Deze Nederlander bleek beroofd van geld en horloges, twee van zijn vermoedelijke moordenaars werden later opgepakt.
Familieleden van de nu vermist geraakte Corné Meskers sluiten een vrijwillige verdwijning uit. „We zijn bang dat Corné iets verschrikkelijks is overkomen”, zeggen zijn in Nederland wonende moeder Rita, broer Rob en schoonzus Regina Meskers. „Corné had regelmatig contact met ons. Het is niets voor hem om langere tijd weg te gaan en dat niet aan ons te laten weten.”

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn op 0800-6070, of met Mr. Sébas Diekstra die de belangen behartigt van de familie van Corné Meskers.
Je kunt tips doorgeven (eventueel anoniem) via ons tipformulier.